​Εξελιγμένους τρόπους έχουν βρει οι μπαχαλάκηδες για να… κάνουν επικίνδυνη την βάρδια των ανδρών των ΜΑΤ.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, οι αντιεξουσιαστές έβαλαν σε στενά των Εξαρχείων σύρματα με «καρφιά» την ημέρα της πορείας για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, για να τους «εξολοθρεύσουν». Τα περισσότερα βρέθηκαν στις οδούς Τοσίτσα και Κωλέττη.

img_1841.jpg
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι αδίστακτοι γνωστοί- άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν «παγίδες» στα ΜΑΤ ώστε εκείνοι ανενόχλητοι να σπάσουν και να κάψουν την Αθήνα. Κάποια ήταν δεμένα σε κολόνες με μίκρή απόσταση από το έδαφος, ενώ κάποια άλλα τα κουβαλούσαν μαζί τους για να μπορούν να τα στήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση για τα επεισόδια της Τετάρτης μιας και δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Ολόκληρη η ανακοίνωση τους έχει ως εξής: «Γίναμε μάρτυρες άλλης μιας παράστασης των γνωστών κύκλων και των οργάνων τους που δρουν κι ενεργούν με ορμητήριο την περιοχή πέριξ των Εξαρχείων, οι οποίοι αμαύρωσαν μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου και την πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

img_1842.jpg
Η Αστυνομία και οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί ήταν εκεί για άλλη μια φορά πιστοί στο καθήκον τους και δυστυχώς δέχτηκαν για πολλοστή φορά σφοδρές επιθέσεις και μάλιστα με νέους τρόπους (ταράτσες, ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής κλπ). Περιουσίες φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών ξαναλεηλατήθηκαν μόνο και μόνο για να εκτονώσουν ορισμένοι τα ιδεολογικά τους «καπρίτσια».

img_1843.jpg
Όλα τα παραπάνω χωρίς κανενός επίσημου υπευθύνου να ιδρώνει το αυτί. Κάποιοι συνεχώς κωφεύουν ……και οι Αστυνομικοί συνεχώς στα νοσοκομεία»!