Μια ΝΕΑ μαρτυρία- φωτιά για τον θάνατο του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

timthumb.jpgfl1300.jpg

Ο άτυχος νεαρός, έχασε την ζωή του στις 21 Ιουνίου του 2014, έπειτα από τροχαίο με τη μηχανή του. Ωστόσο ενάμιση χρόνο μετά, αποδεικνύεται πως ο θάνατός του μόνο ατύχημα δεν ήταν αλλά… δολοφονία!

Αρχικά ένας μάρτυρας που την μοιραία νύχτα βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, είχε δηλώσει στην εκπομπή (πριν από 8 μήνες) πως άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί. Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

fl1296.jpgfl1298.jpg

Η ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ (την πρώτη μαρτυρία) ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ:

Μετά την πρώτη και καθοριστική μαρτυρία, άλλη μια μάρτυρας μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», περιέγραψε την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο 20χρονος Δημήτρης.

Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης.

Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη. Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τίθεται στη διάθεση των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.