​Φως στη δολοφονία του 20χρονου Θοδωρή από τα Γλυκά Νερά έπεσε έξι μήνες μετά το άγριο έγκλημα.

Η Ασφάλεια Αττικής συνέλαβε έναν 22χρονο για διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο πιστεύει ότι είναι ο φονιάς του άτυχου φοιτητή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζονταν και είχαν προσωπικές διαφορές.

Ο Θοδωρής εντοπίστηκε νεκρός στην Πεντέλη τον περασμένο Μάιο, έξι μέρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνιση του από την οικογένεια του. Όπως είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα τυφλό στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα.

240516094828_8906.jpg
Εκτιμάται ότι αρχικά ο Θοδωρής συναντήθηκε σε άλλο σημείο με το δολοφόνο του και στη συνέχεια κατέληξαν στο σημείο όπου και εντοπίστηκε νεκρός, καθώς βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο νεαρός ακολούθησε οικειοθελώς το δολοφόνο. Κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζονταν. Ο 20χρονος όπως προκύπτει είχε αποκοπεί από τους παλιούς του φίλους στα Γλυκά Νερά και είχε κάνει νέες παρέες μετά το στρατό, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειάς του και είχε νοικιάσει διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.

240516094829_9951.jpg
Εν τω μεταξύ σοκ προκαλεί το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον νονό του φοιτητή ο οποίος όπως και ο πατέρας του εργάζεται στο ΕΚΑΒ (ο νονός ως διασώστης, ο πατέρας ως διοικητικός υπάλληλος).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νονός του άτυχου νέου ήταν ένα από τη μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να παραλάβει τη σορό χωρίς να γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κινητό του 20χρονου Θοδωρή θα αποκαλύψει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του- Είχε βρεθεί νεκρός στην Πεντέλη

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το έγκλημα στη Πεντέλη:Ο 20χρονος ήξερε τον δολοφόνο του-Πρόσωπο κλειδί μια γυναίκα