​Μετά από ώρες "σπασμένου τηλεφώνου", και αφού εκατοντάδες κουκουλοφόροι δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο κέντρο της Αθήνας, ο εισαγγελέας έδωσε την συγκατάθεση του για «σπάσιμο» της κατάληψης στο Πολυτεχνείο.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, «η εισαγγελία έχει δώσει εκ των προτέρων την άδεια στην αστυνομία να παρέμβει είτε έξω, είτε μέσα στο Πολυτεχνείο. Για έξω βέβαια, δεν χρειάζεται να δώσει εντολή η εισαγγελία, μιλάμε για... αυτόφωρα αδικήματα που γίνονται μπροστά στην αστυνομία, δεν χρειάζεται να δώσει εντολή ο εισαγγελέας για να παρέμβει κανείς». Επαφίεται δηλαδή στο επιχειρησιακό κομμάτι της πολιτείας να αναλάβει δράση η αστυνομία και να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Μέχρι στιγμής... πάντως τα επεισόδια συνεχίζονται, ενώ οι περιουσίες γίνονται για ακόμη μια φορά στάχτη και μπούρμπερη εξαιτίας της ανικανότητας των αρμοδίων να προστατέψουν το βιος των Ελλήνων φορολογουμένων, όπως έκαναν και με τον αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Κουκουλοφόροι ταμπουρώθηκαν σε κτίριο του Πολυτεχνείου –ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ στο προαύλιο

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!Κουκουλοφόροι σπάνε τα Εξάρχεια και η ΕΛΑΣ λέει ότι φταίει η Γιαδικιάρογλου

ΝΤΡΟΠΗ: Αντιεξουσιαστές έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στους αστυνομικούς

«Εδώ Πολυτεχνείο»: Το star.gr στην μεγάλη πορεία-Κλούβες και ΜΑΤ παντού