​Εικόνες ντροπής με κουκουλοφόρους να καίνε με μανία και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες στο κέντρο της Αθήνας κάνουν τον γύρο του κόσμου…

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια και έκτροπα από τους λεγόμενους, γνωστούς-αγνώστους που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας και απογοητεύουν τους Έλληνες πολίτες.

Μετά το τέλος της ειρηνικής πορείας προς την Αμερικανική πορεία, με το που εξαφανίστηκε ο ήλιος και έπεσε το σκοτάδι στην πρωτεύουσα, έγινε το σώσε στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Γύρω στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης στην μπροστινή πύλη του Πολυτεχνείου έπιασε μεγάλη φωτιά, ενώ πολλοί κουκουλοφόροι έχουν ταμπουρωθεί στο κτίριο Γκίνη και άλλοι πυρπολούν τα οδοφράγματα με θρανία και καρέκλες που είχαν φτιάξει νωρίτερα.

Πληροφορίες από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, λένε ότι περίπου 70 άτομα βρίσκονται μέσα στο Πολυτεχνείο. Ο αρχικός σχεδιασμός των αστυνομικών ήταν αμέσως μετά την πορεία να περικυκλωθούν όλοι οι δρόμοι γύρω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα, ώστε να μην μπορέσουν τα 700 άτομα που ήταν στο μπλοκ των αναρχικών και συμμετείχαν στην πορεία να μπουν στο κτίριο και να ενισχύσουν αυτούς που είναι ήδη μέσα.

Στο ερώτημα «γιατί δεν πήραν μέτρα τις προηγούμενες μέρες;», ο... ένας απλά ρίχνει την ευθύνη στον άλλο και κανείς δεν δίνει σαφείς απαντήσεις, ούτε και αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός, Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας!

Δείτε επίσης:

Εκτεταμένα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου-Πέτρες και οδοφράγματα

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ star.gr: Με μαδέρια στα χέρια αντιεξουσιαστές μέσα στο Πολυτεχνείο

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε βανάκι της αστυνομίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό