​Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης έξω από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης όπου ξεκινάει η δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της καπετάνιο Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του καπετάνιου που λογομάχησαν με τη μητέρα της κατηγορούμενης. Οι συγγενείς του θύματος φώναζαν «το παιδί μας το τρώνε τα σκουλήκια» και η μητέρα της «μαύρης χήρας» ούρλιαζε «τι ήλθατε να κάνετε εδώ; Να φύγετε. Να πάτε να πνιγείτε».

Ξαφνικά, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ένας από τους συγγενείς έτρεξε και έπεσε πάνω στην πεθερά του αδικοχαμένου ναυτικού, έχοντας άγριες διαθέσεις. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και φωνές όπως «εσείς το φάγατε το παιδί» ενώ ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και έληξε το άγριο επεισόδιο.

Να σημειωθεί ότι η χήρα του καπετάνιου, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του συζύγου της σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας είναι και η Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε μέσα από το «Τούνελ» την πολύκροτη υπόθεση.