​Στιγμές τρόμου έζησε ένας ιδιοκτήτης μίνι-μάρκερ στην Πάτρα, όταν τέσσερις ανήλικοι του επιτέθηκαν με απίστευτη μανία και βιαιότητα.

Όπως θα δείτε και στις φώτο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το tempo24, η ομάδα των ανήλικων τσιγγάνων «την έπεσε» στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη, ο οποίος διατηρεί το κατάστημα του επί της οδού Ηρακλέους στην Εγλυκάδα Πατρών.

enopliwind.jpg

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψαν τα πρόσωπα των τεσσάρων ανηλίκων, τους οποίους ο ιδιοκτήτης κατάφερε να απωθήσει μετά το αρχικό σοκ.

w2 (1).jpg
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέγραψαν το συμβάν.Δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα γίνεται στόχος, είναι όμως η πρώτη φορά που το «ντου» των Ρομά έγινε με τόση αγριότητα, καταγγέλλει o ιδιοκτήτης.

w2.jpg
Να σημειώσουμε, πως τους τελευταίους μήνες, εκτός από τα περιστατικά παραβατικότητας, έχει επιστρέψει στην περιοχή και ο εφιάλτης της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε κοινή θέα, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

w3.jpg
Κάτοικοι και καταστηματάρχες παρά τις διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις για απομάκρυνση του καταυλισμού των Ρομά από τον Ριγανόκαμπο, που όπως καταγγέλλουν αποτελεί «πηγή του κακού», δηλώνουν ανασφαλείς και καλούν τους αρμόδιους φορείς και τις αρχές, να αναλάβουν ενεργό ρόλο.