Τον τρόπο που χτυπούσε η μαφία των Ρομά τα σπίτια των επωνύμων παρουσίασε καρέ καρέ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα το βράδυ της Παρασκευής.

ΗΞΕΡΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ

annas.jpg

Ήταν αρχές Οκτωβρίου 2016, όταν μέλη της σπείρας, μπούκαραν στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το ξήλωσαν, το πήραν και έφυγαν! Το χρηματοκιβώτιο περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, και χρήματα. Το σπίτι φυλάσσονταν από εταιρεία σεκιούριτι, αλλά όχι όλες τις ώρες της ημέρας και έτσι οι ληστές – με την βοήθεια πληροφοριοδοτών - κάποια στιγμή βρήκαν την ευκαιρία και μπούκαραν στο σπίτι της Άννας Βίσση. Τις κινήσεις τους είχε καταγράψει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην περίπτωση της γνωστής τραγουδίστριας, οι δράστες είχαν... πολύ καλή ενημέρωση και γνώριζαν τα πάντα! Ήξεραν όλους τ��υς χώρους του σπιτιού... με κλειστά μάτια!

ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ

iros.jpg

Λίγες μέρες αργότερα, η ίδια συμμορία λήστεψε την Ηρώ Καριοφύλλη, που μετρά χρόνια θητείας στο… αστυνομικό ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι μάλιστα πρώην αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., έλειπαν -τι σύμπτωση (;)- από το σπίτι τους στην Πεντέλη, όταν συνέβη το περιστατικό! Οι διαρρήκτες άρπαξαν το περιεχόμενο ενός χρηματοκιβωτίου, αλλά και το πιστόλι του πρώην αστυνομικού.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος στην Μάρα Ζαχαρέα, «οι δράστες πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο, πήραν και το πιστόλι του συζύγου της Ηρώς Καριοφύλλη, το οποίο μάλιστα δεν έχει βρεθεί ακόμη, και μάλιστα φεύγοντας έκαναν και βανδαλισμούς στο σπίτι. Άνοιξαν τις βρύσες του σπιτιού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «τα μέλη της σπείρας συνήθιζαν τις εκδικητικές πρακτικές, βλέποντας τα ωραία και ακριβά σπίτια».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Στην αστυνομία εκτιμούν ότι τις επόμενες μέρες θα προκύψουν και άλλες αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος. «Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες συλλήψεις επιχειρηματιών, που έχουν χρυσοχοεία και εργαστήρια».

ΒΙΝΤΕΟ STAR
Δείτε επίσης: