Πανικός επικρατεί στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στην περιοχή των προσφυγικών καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με αντιεξουσιαστές.

178301.jpg

Όπως βλέπετε στα βίντεο ντοκουμέντα του star.gr, οι αστυνομικοί έπαιξαν ξύλο με τους αντιεξουσιαστές ενώ πέταξαν και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Νωρίτερα, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 προσαγωγές και δυο συλλήψεις. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τον πετροπόλεμο.

17245809.jpg

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, λίγο μετά τις 08:00... Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, οι αντιεξουσιαστές είχαν δώσει ραντεβού στα πρ��σφυγικά εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής που γίνεται στο Εφετείο.

178325.jpg
Την ίδια ώρα, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, το ΠΑΜΕ πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε μέλη του τον Σεπτέμβριο του 2013. Στο ίδιο σημείο, ωστόσο, πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση μέλη της Χρυσής Αυγής.

ηυρ.jpg
Τότε, ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου των προσφυγικών και άρχισε επι της οδού Δέγγλερη να εκτοξεύει πέτρες και μπουκάλια προς τα διερχόμενα και παρκαρι��μένα οχήματα προκαλώντας σε πολλά από αυτά σημαντικές υλικές ζημιές.

178329.jpg

178330.jpg

Το σκηνικό αγρίεψε όταν εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να συνεχίσουν να πετούν απροκάλυπτα πέτρες. Δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και ξεκίνησε ο "πόλεμος"!

178307.jpg

178303.jpg
Αυτή την ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας παραμένει κλειστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ έξω από τον Άρειο Πάγο για τη δίκη της Χ.Α.–Κλειστή η Λεωφ. Αλεξάνδρας