ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ!!!!

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Η Ελένη Τσαγκά έγραψε…

 … Σίγουρα. Όπου και να ρωτήσεις, αυτό θα σου πούνε. Όπου και να στραφείς την ίδια απάντηση θα πάρεις. Δεδομένα, στοιχεία, δηλώσεις, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, ομιλίες, διαφημίσεις οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Δίνει και παίρνει. Κοροϊδία πασπαρτού. Λες και είμαστε τίποτα χαλαφτανάδες. Πιο χαζοί και από τον Άβερελ. Εντάξει μερικοί είμαστε, αλλά όχι όλοι ρε φίλε… όχι όλοι….

Από πού να το πιάσω και, που να το αμολήσω το καινούργιο… «Λόλα… να ένα γεύμα», λέει η διαφήμιση της κυβέρνησης, για τα σχολικά γεύματα τα οποία, σύμφωνα με το κυβερνητικό βίντεο, επεκτείνονται σε 130.000 μαθητές για να στηριχθούν οι οικογένειες τους… που δεν έχουν να τα ταΐσουν… και λέει στο παρανοϊκό βίντεο, ότι η παιδική παχυσαρκία υποχωρεί…. Μάστα…

Ευχαριστούμε λοιπόν την κυβέρνηση -και τους δανειστές φυσικά, μην τους ξεχνάμε και αυτούς- που βοηθούν στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας με τον πρωτοποριακό – πλην σίγουρο- τρόπο: να τελούν ή να οδηγούνται οι οικογένειες τους σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση, που με τα δωρεάν γεύματα προωθείται η μεσογειακή διατροφή, η οποία μεγαλώνει γερούς οργανισμούς. Θα μπορούσε η κυβέρνηση -εύκολα- να κατηγορηθεί για ακραίο μιμητισμό. Φασόν η πολιτική Μαδούρο, ο οποίος είχε πει, πως λόγω της πείνας οι Βενεζουελάνοι είναι πιο υγιείς και σεξουαλικά ενεργοί!!!  (8,5 κιλά έχασαν από την πείνα οι πολίτες της Βενεζουέλας το 2016, με τη δίαιτα Μαδούρο).

 Ευχαριστούμε, λοιπόν για τα υγιεινά πρότυπα που προωθεί η κυβέρνηση. Επίσης ευχαριστούμε, που με την απαγόρευση των απεργιών γλυτώσαμε ξύλο, δακρυγόνα και κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο. Ευχαριστούμε, που με τον νέο ΦΠΑ στα νησιά γλυτώσαμε το κούνημα στα πλοία. -γιατί δεν πάμε-.  Ευχαριστούμε που μετά την πετρελαιοκηλίδα, ο Σαρωνικός είναι πιο καθαρός –τάδε Effie Κουρουμπλής-. Ευχαριστούμε, που συσπειρώνει τους ΠΑΟΚτζήδες με τον όρο Μακεδονία στα Σκόπια. Ευχαριστούμε που όσοι χάνουν τα σπίτια τους γλυτώνουν την ψυχική οδύνη, καθώς η διαδικασία των πλειστηριασμών είναι ηλεκτρονική! -αυτό αναφέρεται ως αιτιολογία για την εφαρμογή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στο νομοσχέδιο!!!!-  Ευχαριστούμε, που με τον ΕΝΦΙΑ νιώθουμε νοικάρηδες στα σπίτια μας.

Ευχαριστούμε, που με την μείωση των επιδομάτων στους πολύτεκνους καταλάβαμε, πως το σεξ δεν είναι για χόρταση. Ευχαριστούμε που με το μεταναστευτικό αισθανθήκαμε υπερήφανοι ως Έλληνες, αφού όλοι θέλουν ΕΛΛΑΔΑ! Επίσης με τις κατασχέσεις καταλάβαμε πως τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία… με την πρώτη φορά αριστερά καταλάβαμε πως έχουν δίκιο τα παιδιά, που όταν παίζουν μπάσκετ, φωνάζουν «Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ!! Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!»

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΖΩΗΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top