Σήμερα πρωθυπουργός, αύριο παρουσιαστής

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

H Eλένη Τσαγκά γράφει...

Χθες βράδυ η καρδιά μου σφίχτηκε πάλι. Αλλά η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και να δοθεί στους νέους ο τόπος που τους αναλογεί. Τόπο στους νέους αλλά τον Αυτιά μωρέ; Τον Γιώργο μας; Από τώρα; Γιατί; μια χαρά τα πάει. Ο κόσμος τον αγαπά. Είναι ο δικός μας άνθρωπος. Τα νούμερα του είναι πρωτοφανή. Το κοινό γουστάρει Γιώργο με τρέλα. Αυτό φαίνεται είναι και, η αιτία που θέλει να του φάει τη θέση ΕΚΕΙΝΟΣ. Πιο νέος και για πολλές γυναίκες και πιο ωραίος.

Γιώργο… το νου σου αγόρι μου. Εμείς σε αγαπάμε και σε θέλουμε, γιατί σε ξέρουμε. Υπάρχουν όμως και οι ανυποψίαστοι πολίτες. Οι αθώοι. Οι ανίδεοι. ΕΚΕΙΝΟΣ κάνει ότι κάνεις. Προσπαθεί να σε μιμηθεί είναι ολοφάνερο! Χθες το καταλάβαμε. Όλη η Ελλάδα το κατάλαβε. Από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο αυτό συζητούν νέοι και γέροι. Είναι βέβαιο ότι σε έχει μελετήσει. Σε έχει μάθει απέξω. Εντατικά μαθήματα έχει κάνει ο ύπουλος. Σε βλέπει κάθε μέρα, στο youtube. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μάθουν τα πάντα για σένα. Είμαι σίγουρη ότι σε κατασκοπεύει εδώ και καιρό για να μάθει πως κινείσαι και εκτός στούντιο. Αν μπορούσε –για να σου μοιάσει ακόμα πιο πολύ- θα φορούσε και γραβάτα αλλά έχει δεσμευτεί για το αντίθετο στους Ευρωπαίους.

Αλλά Γιώργο μου ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, όμως αγαπάει και τον νοικοκύρη. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΥ!!!! Καταρχήν τα διαβάζει σε autocue… και μάλιστα το διάγγελμα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ εσύ τα λες απέξω και ανακατωτά, σε απευθείας μετάδοση. Είναι εξάλλου ηλίου φαεινότερο ότι έχει κάνει περί τις 674 πρόβες. Επίσης μένει ακίνητος στην θέση του διαγγέλματος, ενώ εσύ πάς και έρχεσαι… Επίσης δεν έχει συμπαρουσιάστρια… Ούτε καλεσμένους έχει ο μονόχνοτος, ο μοναχοφάης.

Προς Θεού όμως μην επαναπαύεσαι… Είναι επικίνδυνος σου λέω. Εποφθαλμιά τη θέση σου Γιώργο… είδες πως τα έλεγε; Είδες; «… για οικογένειες με δύο παιδιά, – ανασήκωμα ώμου- και εισόδημα 6.000 ετησίως, –παύση και ελαφρύ τραμπάλισμα-, θα δοθεί ενίσχυση 900 ευρώ…» -πιο μεγάλη παύση και νεύμα με νόημα- «…για εισόδημα 12.000 ετησίως θα δοθεί ενίσχυση 700 ευρώ… -το 700 ευρώ το τονίζει… με αμυδρή κάμψη του κεφαλιού-…

Επίσης δεν έχει κάρτες και δεν μας δείχνει τίποτα… Δηλαδή μας δείχνει κάτι αλλά ας όψεται το ΕΣΡ… Και τώρα θα σου αποκαλύψω τον μεγάλο άσσο, που κρύβει στο μανίκι του…. Εσύ κάθε ΣΚ μας λες πόσο μειώνονται μισθοί, συντάξεις, κτλ ενώ ΕΚΕΙΝΟΣ μας λέει πόσο αυξάνονται…. Ο σκοπός του χθεσινού διαγγέλματος είναι πασιφανής Γιώργο μου… Σήμερα πρωθυπουργός αύριο παρουσιαστής.… Το σχέδιο επιτέλους αποκαλύφθηκε!!!!. Γιώργο Αυτιά  το νου σου….

 

ΥΓ. Τι είναι τα κροκάν?

 

H Eλένη Τσαγκά έγραψε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top