Ξέρω βέβαια πως αρκετοί θα πείτε…άσε μας μαντάμ! Με τους φόρους που έχουμε να πληρώσουμε και εν μέσω διαρκούς οικονομικής κρίσης ποιος μπορεί να κάνει διακοπές;

Κι' όμως, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το pause στην καθημερινότητα δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!

Επιτρέψτε στον εγκέφαλό σας να κάνει μπουρμπουλήθρες. Γίνετε παιδιά και κάντε ό, τι βλακεία σας έρθει στο μυαλό. Πετάξτε τις γόβες και τα στενάχωρα παπούτσια και αφήστε τα δαχτυλάκια σας ελεύθερα να κάνουν αταξίες.

Ακόμη καλύτερα…αφήστε το γυμνό σας χνάρι στην άμμο και δείτε να το σβήνει στο λεπτό το κύμα, έτσι για να ισιώσετε και να αντιληφθείτε πόσο μάταια είναι τελικά όλα!

Ξαπλώστε και κάντε ταβανοθεραπεία αν αυτό έχετε ανάγκη και σας ευχαριστεί. Αν πάλι σας έχουν λείψει τα ξενύχτια, παραδοθείτε στη νύχτα σαν να μην υπάρχει αύριο και κυρίως σαν να μην υπάρχουν ενοχλητικά ξυπνητήρια.

Τρέξτε, κολυμπήστε, παίξτε με τα παιδιά (είτε τα δικά σας, είτε των φίλων σας)…και αφήστε τα κοντά ανθρωπάκια να σας εκπλήξουν με την εξυπνάδα τους και κυρίως την αφοπλιστική τους ειλικρίνεια (στο τέλος της ημέρας θα θυμηθείτε πως είναι μαγικό να είσαι παιδί).

Διαβάστε όλα εκείνα τα βιβλία που το χειμώνα δεν προλάβατε γιατί τρέχατε σαν παλαβοί, δείτε όλες εκείνες τις ταινίες που δεν προλάβατε γιατί δεν είχατε χρόνο.

Ερωτευτείτε ξανά τον συντροφό σας μα κυρίως τον εαυτό σας. Και αν δεν έχετε ταίρι δεν πειράζει…φλερτάρετε καθώς τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο αναζωογονητικό από το φλερτ. Αν πάλι θέλετε να είστε μονάχους – μονάχους, να είστε!

Κι αν πάλι δεν θέλετε να κάνετε τίποτα από όλα αυτά…δεν πειράζει, δικός σας ο χρόνος και τον ορίζετε εσείς όπως θέλετε…

Μην ξεχνάτε, είστε διακοπές….

Καλές βουτιές και μη ξεχνάτε τις μπουρμπουλήθρες!!!