ΥΛΙΚΑ

1 πανσέτα χοιρινού (1κιλό)

2 κτσ μαρμελάδα πορτοκάλι

2κτσ μουστάρδα

2 κτσ κονιάκ (προαιρετικά)

από 1 κλαδάκι φρέσκο φασκόμηλο και δεντρολίβανο

2 κλαδάκια θυμάρι

3 κτσ ελαιόλαδο

20 μικρές πατάτες

αλάτι πιπέρι

 

Για την σάλτσα

χυμός και φλούδες ψιλοκομμένες από 1 πορτοκάλι

5 κτσ ζάχαρη

1 κτσ κονιάκ (προαιρετικά)

1 κτσ ξύδι

1 κτσ ελαιόλαδο

1 κτσ αλεύρι

1/2 κούπα νερό

1/2 συσκευασία φρέσκο ζωμό κότας

1 κλαδακι φρέσκο θυμάρι

Πιπέρι