Πολιτική/ Οικονομία

Όχι του ΚΚΕ στην εξεταστική για το χρέος

Όχι του ΚΚΕ στην εξεταστική για το χρέος
Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 29.02.2012 - 15.49

Δεν θα πάρει μέρος στη συγκρότηση της εξεταστικής επιτροπής «για την αποτύπωση των στοιχείων για τα  ελλείμματα και το χρέος» το ΚΚΕ, όπως ανακοίνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

 

Το ΚΚΕ μέχρι τώρα,  συμμετείχε σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές που είχαν συγκροτηθεί σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα για να φωτισθούν οι διάφορες υποθέσεις των σκανδάλων που κατά καιρούς έρχονταν στο φως της δημοσιότητας παρά τις επιφυλάξεις που εξέφραζε  για τις πραγματικές προθέσεις διερεύνησης των υποθέσεων  από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟ του ΚΚΕ.

 

Προσθέτει ωστόσο ότι «η ΚΟ του ΚΚΕ δηλώνει ότι έχοντας την  εμπειρία από την λειτουργία αυτών των εξεταστικών επιτροπών που λειτούργησαν κατά βάση ως επιτροπές συγκάλυψης των σκανδάλων  καθώς και τον  εκφυλισμό αυτών των διαδικασιών, κάθε φορά θα εξετάζει συγκεκριμένα τη συμμετοχή της σε αυτές τις διαδικασίες με κριτήριο πάντα τα πραγματικά προβλήματα του λαού».

 

Και καταλήγει ότι «η συγκρότηση  εξεταστικής επιτροπής για τα ελλείμματα και το χρέος  εξαρχής έχει ως αποστολή να συσκοτίσει τις πολιτικές ευθύνες».

 

 

Ακολουθούν περισσότερα άρθρα της κατηγορίας
 


All rights reserved, © Copyright 2009 - Star Channel: Βιλτανιώτη 36, 14564 Κάτω Κηφισσιά - Αθήνα, Τηλ.: 211 1891000