Μόδα

ΑΥΤΑ είναι τα ωραιότερα άσπρα φορέματα του καλοκαιριού!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Κατακαλόκαιρο, και οι περισσότερες θέλετε να συνδυάσετε το στυλ με την άνεση. Στόχος σας είναι αφ΄ενός να νιώθετε καλά μέσα στα ρούχα σας, και αφ΄ετέρου να τραβάτε την προσοχή και να ξεχωρίζετε με την εμφάνιση σας.

Γι΄αυτό κι εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο σικάτα άσπρα φορέματα του καλοκαιριού, σε διάφορα σχέδια, και «κοψίματα», ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, τα γούστα αλλά και τους σωματότυπους. Γιατί δυστυχώς… δεν πάνε ΌΛΑ σε ΟΛΕΣ!

Κάντε λοιπόν κλικ, και πάρτε ιδέες για το τι θα επιλέξετε να φορέσετε φέτος το καλοκαίρι, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ο «μπαξές» τα έχει όλα. Κοντά φορέματα με την πλάτη έξω, με κοντό μανικάκι, αμάνικα, με γιακά, με δαντέλα, με V, στράπλες, αλλά και maxi άσπρα φορέματα, με όλους τους παραπάνω συνδυασμούς.

Άλλα σε αμπίρ γραμμή, άλλα με στενή μέση και άλλα σε πιο αέρινες γραμμές, όλα τους είναι ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο, και σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ που θα πάτε για ποτάκι.

ΔΕΙΤΕ τα και επιλέξτε ανάλογα με τα γούστα σας!...

Ακολουθούν περισσότερα άρθρα της κατηγορίας
 


All rights reserved, © Copyright 2009 - Star Channel: Βιλτανιώτη 36, 14564 Κάτω Κηφισσιά - Αθήνα, Τηλ.: 211 1891000