Τώρα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο star.gr τη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων «Monster High».

 

Κάνοντας κλικ στη διεύθυνση http://www.star.gr/tv/paidika/349/.MONSTER_HIGH μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια της σειράς αποκλειστικά μέσα από το web site.

 

To Monster High είναι το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά των πιο διάσημων τεράτων της ιστορίας, όπως η Ντρακουλόρα, η κόρη του Κόμη Δράκουλα, η Κλοντίν, η κόρη του Λυκάνθρωπου και η Φράνκι, η κόρη του Φράνκεστάιν.

 

Την παρέα του Monster High, συμπληρώνουν η Λαγκούνα, κόρη του Θαλασσίου Τέρατος, η οποία είναι η σέρφερ της συντροφιάς, η Κλειώ, η κόρη της Μούμιας, η Ντίβα του Monster High, και ο Ντέους, ο γιος της Μέδουσας, που είναι ο γόης του Monster High και ζευγάρι με την Κλειώ.

 

Στη σειρά συμβαίνουν αστεία περιστατικά, όπως σε κάθε σχολείο του κόσμου, με φλέρτ, πάρτι, φιλίες, αντιζηλίες και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να θυμηθεί από τα μαθητικά του χρόνια! Βέβαια οι φιγούρες είναι πολύ χαριτωμένες με φατσούλες όμορφες που έχουν όμως ένα στοιχείο που θυμίζει την... τερατική καταγωγή τους. Αποτελεί σχεδόν «μαγική εικόνα» να βρει κάποιος το στοιχείο αυτό.