Γλυκά

Λεοπάρ κεϊκάκια

Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 17/2/2013 - 2:00 μμ

Προετοιμασία Ψήσιμο

Τι χρειαζόμαστε:

-Καπκεικς (κέικ σοκολάτας της Sitronella)

-σοκολατένια πραλίνα

-1 δόση ζαχαρόπαστα

-καφέ και μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής (σε μορφή πάστας)

-λίγες σταγόνες βότκα

Βήματα

1) Ψήνουμε τα κεικακια

2) Αφού κρυώσουν τα καλύπτουμε με πραλίνα

3) Ετοιμάζουμε τη ζαχαροπαστα και προσθέτουμε λίγο καφέ χρώμα, ώστε να πάρει μια μπεζ απόχρωση. Καλύπτουμε τα καπκεικς κόβοντας κύκλους στην ανάλογη διάσταση. Αραιώνουμε 1/4 κ.γ. καφέ χρώματος σε λίγες σταγόνες βότκας, ώστε να μπορεί να ‘’δουλευτεί’’ εύκολα με το πινέλο. Κάνουμε καφέ βουλιτσες πάνω στη ζαχαροπαστα, με ένα λεπτό πινελάκι.

4) Αραιώνουμε 1/4κ.γ. μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής με βότκα. Γύρω από κάθε καφέ βουλιτσα σχεδιάζουμε δυο λεπτές γραμμές (σαν παρενθέσεις) Όσο πιο πολύ γεμίζουμε με βουλιτσες τα κεικακια, τόσο πιο όμορφο δείχνει το animal print

5) τα κεικακια μας είναι έτοιμα! Καλή επιτυχία

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν χρησιμοποιήσουμε πολύ βότκα το χρώμα θα αραιώσει περισσότερο από το επιθυμητό.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μπεζ ζαχαροπαστα με ροζ ή άλλο χρώμα της αρέσκειας μας.

Πηγή: syntagespareas

Keywords:
Ακολουθούν περισσότερα άρθρα της κατηγορίας
 






All rights reserved, © Copyright 2009 - Star Channel: Βιλτανιώτη 36, 14564 Κάτω Κηφισσιά - Αθήνα, Τηλ.: 211 1891000