Τρεις είναι οι υποψήφιοι χορογράφοι για το «Aphrodisiac», που κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την εμφάνιση της χώρας μας τον Μάιο, στο Μπακού. Και οι τρεις είναι καταξιωμένοι και έχουν πάρει πολλές φορές μέρος στην Eurovision, ενώ καλούνται να επιμεληθούν μια σκηνική παρουσία νεανική και «φρέσκια», όπως ταιριάζει στην Ελευθερία Ελευθερίου!

Πρώτος υποψήφιος ο Νίκος Μαριάνος, ο υπεύθυνος για τις φιγούρες της Ελευθερίας Ελευθερίου στον φετινό εθνικό μας τελικό.

Ο Νίκος -που κατηγορήθηκε μέχρι και ότι… αντέγραψε την Jennifer Lopez στο «Aphrodisiac»- έχει συνεργαστεί με την Kylie Minogue, ενώ το 2005 χόρεψε στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και κατέκτησε με το «My Number One» την κορυφή. Το 2009 ο χορογράφος συμμετείχε στον διαγωνισμό με τον Σάκη Ρουβά, ενώ πέρυσι ήταν υπεύθυνος για τις φιγούρες της Nikki Ponte στον εθνικό μας τελικό, αλλά και της Μάλτας στην σκηνή της Eurovision.

Δεύτερη υποψήφια η Μαρία Λυραράκη, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η Μαρία βγήκε «εκρηκτικά» το 2004 δίπλα στον Σάκη Ρουβά και το «Shake It», το 2007 χορογράφησε τον Σαρμπέλ και κατέκτησε την 7η θέση τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ το 2008 χορογράφησε την Καλομοίρα στον εθνικό τελικό.

Τις φιγούρες του «Aphrodisiac» στο Αζερμπαϊτζάν «κυνηγά» και η Emy Zarian.

Από χορεύτρια του «Yassou Maria» το 2007, η Emy χορογράφησε το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου και στην περσινή Eurovision επιμελήθηκε τις φιγούρες της Αρμενίας, ενώ ήταν ο άνθρωπος πίσω από τους χορούς στο «Just The Two Of Us».

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Made In Star»