Ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, τουλάχιστον εμφανισιακά είναι πια η Έλντα Πανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έχασε 33 ολόκληρα κιλά χωρίς να καταφύγει στο νυστέρι του χειρουργού, με πολλή και μεγάλη προσπάθεια να χάσει τα περιττά κιλά με σωστή διατροφή.

 

«Ποτέ στη διατροφή μου δεν είχα τη νοοτροπία ψητό ή βραστό κρέας ή ψάρι και σαλάτα με ένα καρότο στο ενδιάμεσο», λέει η Έλντα Πανοπούλου στο People.

 

«Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τον αριθμό 96 θορυβήθηκα. Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου», λέει.

 

Εκνευρίζεται πάντως που κανείς δεν πιστεύει ότι έχασε τα κιλά της με δίαιτα.

 

«Με έχει κουράσει το να μη γίνεται δεκτή η απάντησή μου. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά δεν με πιστεύουν. Μου λένε οι φίλες μου για κάποιους που τις ρωτούν για μένα: “τους ορκιζόμαστε ότι δεν έχεις κάνει επεμβάσεις, αλλά δηλώνουν: αδύνατον!”», τονίζει.

 

Περιγράφει μάλιστα και όλη την προσπάθειά της να χάσει τα περιττά κιλά της.

«Προσπαθούσα να χάσω γρήγορα 7 ή 8 κιλά. Και πράγματι, τα έχανα. Αλλά για πόσο; Τον επόμενο χρόνο έπαιρνα σχεδόν τα διπλάσια. Αν άκουγα το φίλο μου Κώστα Ξένο, που μου έλεγε “πρέπει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου για να μπορέσει το σώμα σου να επανέλθει σε μια καλή κατάσταση”, θα είχα αδυνατίσει νωρίτερα. Δεν είχα την υπομονή, μέχρι που έβαλα ως στόχο τα δέκα κιλά το χρόνο», αποκαλύπτει.

 

Τώρα, με 33 κιλά μείον νιώθει πανευτυχής.

 

«Κυρίως επειδή μπορώ να ανεβαίνω τα σκαλιά έξι ορόφων χωρίς να αισθάνομαι ότι θα πεθάνω. Γενικότερα δεν υπήρξα δυστυχισμένη λόγω του βάρους μου, όσο κι αν πάντα υπήρχαν ρούχα στις βιτρίνες που μου άρεσαν, αλλά δεν γινόταν να το φορέσω. Για παράδειγμα, ένα ωραίο γυναικείο πουκάμισο, ένα κολάν, ή ένα φορεματάκι με μήκος έστω λίγο πάνω από το γόνατο. Αναγκαζόμουν να ψωνίζω από καταστήματα αντρικής ένδυσης και μάλιστα large μέγεθος», λέει.

Τώρα φοράει μόνο γυναικεία ρούχα και μάλιστα μέγεθος medium.

 

Παρ’ όλ’ αυτά, αν και με παραπάνω κιλάκια η Έλντα είχε και τα φλερτ της και τους έρωτές της.

 

«Δεν είχα πρόβλημα στις σχέσεις μου. Σχεδόν πάντα ήμουν ευτραφούλα ή αν θες ζουμερούλα. Ξεκίνησα να παίρνω βάρος από την εφηβεία μου, λόγω μιας θεραπείας που έκανα με ενέσεις πενικιλίνης για τις αμυγδαλές μου και όταν έχασα αυτά τα κιλά τα οποία κατόπιν ξαναπήρα ήμουν 19 – 20. Στην ηλικία δηλαδή που επί της ουσίας ξεκινά η ερωτική ζωή μιας γυναίκας», αποκαλύπτει και καταλήγει:

 

«Η ευτυχία δεν βρίσκεται στη ζυγαριά».