Ελλάδα/Κόσμος

Συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης αλόγου

Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 01.03.2012 - 00.06

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι συγκινητικές εικόνες μιας νεαρής γυναίκας, που έμεινε στο πλευρό του αλόγου της το οποίο παγιδεύτηκε σε κινούμενη άμμο σε παραλία της Αυστραλίας.

 

Βάζοντας σε κίνδυνο της ζωή της, καθώς η παλίρροια ολοένα και ανέβαινε, η γυναίκα κρατούσε ήρεμο το άλογο μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης. Εξαντλημένη και η ίδια, η Νικόλ Γκέιχαμ αγκαλιάζει το αγαπημένο της άλογο... χάνει σιγά σιγά τις ελπίδες της ότι θα τα καταφέρουν.

 

Ο Άστρο έχει βουλιάξει στην κινούμενη άμμο μέχρι το λαιμό, ενώ η παλίρροια πλησιάζει απειλητικά.  Η νεαρή γυναίκα του ψιθυρίζει καθησυχαστικά. Αν το άλογο πανικοβληθεί... το παιχνίδι είναι χαμένο… Οι εικόνες της διάσωσης έχουν ταξιδέψει μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, συγκινώντας εκατομμύρια ανθρώπους. 

 

Τελικά η αγάπη και η αφοσίωση της Νικόλ Γκράχαμ έσωσαν το άλογο της από ένα βέβαιο και βασανιστικό τέλος. Η Νικόλ και η κόρη της έκαναν βόλτα με το άλογο  στην παραλία Άβαλον, όταν ξαφνικά άρχισαν να βουλιάζουν στην άμμο, που είχε γίνει βούρκος από την παλίρροια.

 

Η γυναίκα και το κοριτσάκι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν όχι όμως και ο Άστρο, που είναι 18 ετών και ζυγίζει μισό τόνο. Η επιχείρηση διάσωσης του αλόγου κράτησε 3 ώρες και όλα πήγαν ακόμη καλύτερα από ότι ήλπιζαν και οι ίδιοι οι διασώστες.


Ακολουθούν περισσότερα άρθρα της κατηγορίας
 


All rights reserved, © Copyright 2009 - Star Channel: Βιλτανιώτη 36, 14564 Κάτω Κηφισσιά - Αθήνα, Τηλ.: 211 1891000