Ελλάδα/Κόσμος

"Μυστήριο" στην υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε ημίγυμνη σε κωματώδη κατάσταση στην Πάρο

Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 24.07.2012 - 14.36

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες των αρχών για την περίεργη υπόθεση με την 15χρονη, που βρέθηκε ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου και κανείς δεν ξέρει αν έπεσε στα βράχια ή αν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η ανήλικη, η οποία όπως σας είπαμε, μεταφέρθηκε την Κυριακή το απόγευμα με super puma στην Αθήνα, υποβάλλεται σήμερα σε νέες αξονικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της, η οποία ωστόσο είναι κρίσιμη και σοβαρή.

Σε ότι αφορά το ιατροδικαστικό κομμάτι ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν τελικά πρόκειται για ξυλοδαρμό, καθώς η κατάσταση της δεν επιτρέπει να υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πάντως, από τις πρώτες εξετάσεις, που όπως σας είχαμε πει έγιναν χθες στο κορίτσι, δεν προκύπτουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, κάποια σημάδια που έχει στον λαιμό προκαλούν ερωτήματα.

Πάντως, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που έχει μεταβεί στο νησί "θερίζει" την περιοχή για τον εντοπισμό κάποιου στοιχείου που μπορεί να βοηθήσει τους αστυνομικούς στην υπόθεση.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθούν περισσότερα άρθρα της κατηγορίας
 


All rights reserved, © Copyright 2009 - Star Channel: Βιλτανιώτη 36, 14564 Κάτω Κηφισσιά - Αθήνα, Τηλ.: 211 1891000